Pandispan cu prune

de Alexandra Burz in Prajituri, 5 Iul 2015 | 3562 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 2 cani faina
  • 2 cani zahar
  • 1 praf de copt
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • 1/2 cana ulei
  • 1/2 cana lapte
  • coaja de lamaine
  • 300 gr pune
  • zahar pudra
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pandispan cu prune:

  • Intr-un bol punem toate ingredientele, mai putin prunele.
  • Mixam pana se omogenizeaza.
  • Prunele se spala bine si se taie felii
  • Punem compozitia obtinuta intr-o tava tapetata cu margarina si faina.
  • Aranjam fructele.
  • Dam la cuptor 20-25 min
  • Scoatem din cuptor si cand s-a racit pudram cu zahar.

TIPS-URI

1

Puteti folosi orice fel de fructe de sezon.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pandispan cu prune" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mango si pralina cu alune de padure - Reteta delicioasa de casa

pe 12.10 la 09:44

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]