Pandispan cu cirese

de butoiaurora76 in Prajituri, 16 Iul 2012 | 40316 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 oua
  • 5 linguri ulei
  • o cana zahar
  • 3 sferturi cana lapte
  • 13 linguri pline faina
  • 1 esenta vanilie
  • 1 praf de copt
  • 500 g cirese/visine
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pandispan cu cirese:

Se mixeaza galbenusurile cu zaharul pana se topeste zaharul, se adauga uleiul cate o lingura, apoi laptele putin cate putin, vanilia, se amesteca, apoi se adauga faina amestecata cu praful de copt. Separat se bat albusurile bine cu un praf de sare. Se pun albusurile peste galbenusuri amestecand cu miscari de jos in sus. Peste aluat se pun ciresele si se baga in cuptorul incins la 180 grade pana trece testul cu scobitoarea.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pandispan cu cirese" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (17)

Mutulica 1

18.07.2012, 08:56

Nu stiam de ce nu pot sa dau imi place la ce ai tu postat si mi-am dat seama ca am mai vazut retetele pe peretele Inei .

butoiaurora76 1

18.07.2012, 09:12

Asa e, am facut si eu retete de pe acest site, pozele reprezinta rezultatul.

butoiaurora76 1

18.07.2012, 09:13

si ma refer aici la aceasta reteta

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți cu nucă și gem - Delicioși și ușor de făcut

pe 25.10 la 21:36

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

pe 24.10 la 16:29

Sandwich cu șnițel și sos chimichurri - Savoare și aromă într-o rețetă rapidă

pe 24.10 la 11:26

Chiftele de pui la cuptor în stil turcesc - Super rapide, aromate și delicioase

pe 23.10 la 10:34

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]