Pandispan cu capsuni si frisca

de MIUTA in Prajituri, 20 Iun 2011 | 6892 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 4 linguri zahar
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • 5 linguri faina
  • 50 ml ulei
  • 1 praf de copt
  • capsuni
  • 200 ml frisca
  • coaja si sucul de la o lamaie
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pandispan cu capsuni si frisca:

Am pregatit un aluat de pandispan.

Am batut separat albusul cu cele 4 linguri de zahar.

Am adaugat galbenusurile si am mixat inca putin.

Am adaugat praful de copt stins in sucul de lamaie,coaja de lamaie,vanilia si uleiul.

Am amestecat foarte usor si la sfarsit am adaugat faina amestecand usor.

Am pus compozitia intr-o cratita unsa cu ulei si tapetata cu faina.

Intre timp se incalzeste cuptorul.

Capsunile se taie in doua sau in patru si se scufunda in coca.

Tava se baga la cuptor la foc mediu si se tine cca 30 minute.

Se face testul cu scobitoarea sa vedem daca este copt pandispanul.

Se scoate din cuptor si se pune la racit.

Dupa ce s-a racit pandispanul se scoate cu grija din tava.

Se serveste cu frisca si sirop de capsuni.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pandispan cu capsuni si frisca" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mămăliguță în straturi, cu brânză de burduf și ouă de prepeliță

de RODIMUR 8

pe 18.07 la 13:59

Salată cu avocado - Rețeta savuroasă și ușoară

pe 18.07 la 08:30

Crackers cu rozmarin și parmezan - Gustarea crocantă și savuroasă

pe 18.07 la 08:26

Vinete cu brânză la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

pe 18.07 la 08:22

Șnițele crocante din dovlecei - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 17.07 la 09:18

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tarta cu branza dulce si capsuni