Pandispan cu caise

de papabundetot in Prajituri, 25 Iun 2013 | 3718 vizualizari

 

Pentru ca tot au fost cateva zile libere insotite si de sarbatoare am zis sa imi delectez si eu familia cu bunatati.pentru ca inca mai sunt si fructe proaspete prin piete m-am gandit la un pandispan fara praf de copt,pentru ca e racoros si bun,nu e excesiv de dulce si e foarte pufos.

 

INGREDIENTE

  • Am folosit:
  • 5 oua
  • 5 linguri ulei
  • 5 linguri zaha
  • r 5 linguri faina
  • zahar vanilat (dupa gust)
  • putina esenta de portocale
  • 10 caise.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pandispan cu caise:

Am separat albusurile de galbenusuri, albusurile le-am batut spuma cu un praf de sare, am adaugat apoi pe rand mixand incontinuu, galbenusurile, zaharul, uleiul, faina .O parte din caise le-am taiat cubulete si le-am incorporat in aluat si cateva (2-3) le-am taiat feliute si le-am asezat deasupra aluatului. Am lasat la copt cam 30 minute, dupa care am verificat cu scobitoarea daca e copt.

Fiind un aluat care nu creste (nu are praf de copt) s-a copt relativ repede, asa ca daca aveti cuptor performant stati pe langa el sa nu aveti surprize neplacute 

O prajiturica extrem de usoara, deloc pretentioasa si foarte buna la gust.

Pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pandispan cu caise" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

Alina26 1

25.06.2013, 14:03

si de aici vreau o bucatica!!!!!

papabundetot 1

25.06.2013, 15:11

Alina 26 ...nici din asta nu mai este noroc ca mai avem pozele,ca iubi l-a halit imediat cred ca nici nu se racise bine

CookieMonster 1

25.06.2013, 15:26

delicios!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

Covrigi cu semințe, fără dospire - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 16.05 la 10:58

Salată caldă de ouă - Rețeta ingenioasă și delicioasă

pe 15.05 la 08:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2060 puncte

Catalina L

1577 puncte

vasimur

1245 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Prăjitură marmorată cu caise şi cremă de zmeură