Palmieri cu scortisoara

de miremirc in Prajituri, 13 Dec 2012 | 8501 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 800 g aluat de foietaj
  • 1/2 cana zahar
  • 1-2 lg scortisoara
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Palmieri cu scortisoara:

Peste aluatul de foietaj presaram zahar amestecat cu praf de scortisoara, trecem peste el cu ajutorul sucitorului de lemn, pentru a presa zaharul. Intoarcem invers aluatul, luam jos folia de plastic si din nou presaram zahar amestecat cu scortisoara si presam cu sucitorul de lemn.

Indoim pe lungime marginile spre interior pana le suprapunem , de 2 ori pe fiecare parte, iar apoi le trecem una peste cealalta. Cu ajutorul unui cutit taiem fasii late de 1,5 cm, pe care le asezam in tava tapetata cu hartie de copt. Trebuie asezate la o distanta putin mai mare unele de altele decat le-am asezat eu (cam inghesuite ) Se vor umfla destul de mult. Le dam la rece pentru 15 minute, apoi in cuptorul preincalzit, pana se rumenesc frumos (circa 15-20 minute).

Pofta buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Palmieri cu scortisoara" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciulama din piept de pui, cu ciupercuțe și smântână - Gustoasă si rapidă

de RODIMUR 8

ieri la 15:33

Pate cremos de ton - Rețeta super rapidă și gustoasă

ieri la 12:01

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

pe 30.05 la 15:03

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Patratele dulci cu scortisoara