Painici umplute

de ianculubita in Piine, 6 Mar 2013 | 4201 vizualizari

 

Aceste painici,sunt incredibil de bune,dimineata dar si la cina alaturi de un iaurt!!

 

INGREDIENTE

  • 500g faina
  • 50g drojdie
  • 1cana cu lapte caldut
  • 80g unt
  • 2oua
  • 200g sunca sau orice alt preparat
  • 200g cascaval ras
  • seminte de chimion
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Painici umplute:

Facem un aluat din faina,drojdie inmuiata cu putin lapte caldut,ou,sare,unt topit si daca mai e nevoie restul de lapte;

framantam bine aluatul adaugand cate putin ulei iar cand nu se mai lipeste de palme,formam o sfera,o acoperim si o lasam sa creasca pana-si dubleaza volumul;

pe masa presarata cu faina,intindem o foaie nu prea subtire,presaram din belsug cubulete de sunca,cascavalul ras,rulam aluatul,taiem bucati egale pe care le punem intr-un vas termorezistent uns cu unt,mai lasam sa creasca si in vas,ungem cu al doilea ou batut,presaram cu chimion si dam la cuptor 30-40min.

Se servesc calde!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Painici umplute" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioșe cu măsline și brânzeturi - Aperitivul super gustos și rapid

ieri la 09:24

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

pe 13.06 la 18:21

Cremșnit fraged - Rețeta delicioasă și ușor de făcut

pe 13.06 la 11:01

Paste cu ciuperci și parmezan - Rețeta gustoasă și rapidă

pe 13.06 la 08:32

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Placinte cu branza sarata si chimen