Painici cu tarate,chia si psillium

de Valclaudia in Piine, 3 Mai 2015 | 3426 vizualizari

 

pot fi servite in toate fazele dietei, incepand cu faza de atac.

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 5 linguiri tarate de ovaz
  • 1 lingura seminte chia
  • 1 lingura seminte psillium
  • 1 lingura branza de vaci degresata
  • 2 linguri iaurt degresat
  • 1 praf de sare
  • seminte de chimen pentru presarat deasupra
  • un varf de cutit bicarbonat de sodiu stins in 2-3 stropi de zeama de lamaie
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Painici cu tarate,chia si psillium:

Separam albusurile de galbenusuri.

Batem albusurile spuma cu sarea.

Galbenusurile se mixeaza cu semintele chia si psillium.

Adaugam peste galbenusuri branza degresata si iaurtul degresat, mixam.

Adaugam taratele de ovaz, le amestecam cu galbenusurile, branza si iaurtul.

Adaugam bicarbonatul stins in zeama de lamaie.

Incorporam in aceasta compozitie spuma de albusuri.

Preincalzim cuptorul la 175 grade.

Tapetam o tava cu hartie de copt.

Luam din amestec cu lingura si formam gramajoare in tava, lasand loc intre ele.

Presaram seminte de chimen.

Dam tava la cuptor pentru 25-30 minute pana se rumenesc painicile frumos.

 

TIPS-URI

1

chiar daca nu sunt prea aratoase, va asigur ca sunt tare gustoase si satioase ;)

Daca ti-a placut reteta noastra "Painici cu tarate,chia si psillium" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

Tiramisu cu fistic - Reteta delicioasa si aromata

de Rocsi 9

pe 27.05 la 20:13

Mini tarte cu crema de vanilie si capsuni - Reteta delicioasa, fara zahar

de laura_n 7

pe 27.05 la 13:19

Salată de ouă - Rețeta savuroasă și rapidă

pe 27.05 la 08:29

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Paine impletita elvetiana