Paine Pakoras

de Sabina in Aperitive / Garnituri, 14 Mai 2009 | 8136 vizualizari

 

O reteta indiana

 

INGREDIENTE

  • 4 felii de paine
  • 3 linguri de faina
  • sare, piper
  • oregano
  • praf de chimen
  • boia de ardei iute/ardei uite tocat
  • patrunjel tocat marunt
  • o cescuta de lapte
  • 3 oua (in imagine doar unul)
  • patrunjel tocat
  • ulei pentru prajit
  • ketchup sau sos picant de rosii (pentru final)
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paine Pakoras:

Amestecam ingredientele. Obtinem o pasta prin care trecem feliile de paine, avand grija sa le imbibam potrivit. Le prajim apoi in tigaia de teflon cu putin ulei. Se servesc cu sos picant de rosii sau ketcup.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paine Pakoras" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

adry88 1

20.05.2011, 12:48

gaby_gabytza 1

16.09.2011, 18:42

epurasha2bb 1

13.02.2012, 22:08

si eu fac des dimineata la mic dejun genul asta de friganele dar nu stiam ca e reteta indiana! imi plac la nebunie!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Placinta cu branza sarata