Paine neagra

de mamaieelena in Piine, 12 Ian 2011 | 5903 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg faina speciala pentru paine neagra
  • 30 gr drojdie
  • 1/2 lingurita zahar
  • 550 ml apa calduta
  • 1 lingurita sare
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paine neagra:

Toate acestea se pun intr-un lighean si se framanta bine pana se omogenizeaza bine aluatul. Se lasa la crescut ,aproximatv o ora dupa care se pune aluatul in formele de cozonac unse cu margarina si se lasa iar la crescut timp de 30 minute si se da la cuptorul preincalzit la o temperatura de 180 grade ,Va sta in cuptor o ora.

Pofta buna,

Daca ti-a placut reteta noastra "Paine neagra" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Max + Espresso Machine

- 500 lei
2999.99 lei
2499.99 lei

COMENTARII (18)

stelica68 1

20.07.2011, 18:14

frate e o bunatate pe langa ce se gaseste in foarte multe magazine.....as manca si goala cand e calda

gaby_gabytza 1

14.09.2011, 13:35

e foarte buna pentru ca nu ingrasa

Valclaudia 1

04.01.2014, 16:49

uite-acum pun si eu de-o painica! Merci Mamaieelena!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bomboane cu nucă de cocos și zmeură - Desert super rapid și delicios

pe 09.05 la 09:58

Clătite spaghete cu ciocolată și fructe - Desertul rapid și ingenios care te va cuceri

pe 09.05 la 09:43

Tocăniță cu carne de porc - Gust și savoare într-o rețetă simplă

pe 09.05 la 09:26

Chec cu căpșuni și ciocolată albă - Desertul pufos și aromat

pe 08.05 la 08:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1543 puncte

vasimur

1192 puncte

RODIMUR

221 puncte

Sidy

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Melci cu branza si chimen