Paine irlandeza

de Anett in Piine, 2 Iul 2017 | 4883 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 450 g faina integrala
  • 6 g bicarbonat de sodiu
  • 470 g chefir
  • sare
  • piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paine irlandeza:

Amestecam bine faina, sarea cu bicarbonatul de sodiu. Adaugam chefirul si cu o lingura, amestecam bine pana se omogenizeaza. Nu trebuie dospit.

Introducem amestecul intr-un vas termorezistent cu capac. Taiem o cruce mare in paina si acoperim cu un capac, apoi introducem in cuptorul bine incins. 

Dupa 35-40 de minute, scoatem capacul si lasam ca painea sa rumeneasca inca 15-20 de minute.

TIPS-URI

1

Se pot adauga ierburi aromate: oregano sau rosii uscate

Daca ti-a placut reteta noastra "Paine irlandeza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Aparat de vidat VS3190X-01

- 220 lei
1099.99 lei
879.99 lei

Sandwich-Maker Panini

- 17 %
239.99 lei
199.99 lei

COMENTARII (14)

dantes 1

03.07.2017, 12:09

Interesant!

miki_a 1

03.07.2017, 14:38

O rețetă tare interesantă!

mihaelar63 1

04.12.2018, 15:56

am faina integrala si am sa prepar !!! Multumesc pentru reteta

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Paine de secara