Paine impletita

de Copiosus in Piine, 14 Feb 2013 | 3691 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 g faina alba
  • 210 ml.lapte
  • 50 g margarina
  • 60 ml. apa
  • un plic drojdie
  • o lingurita sare si una de zahar
  • un ou si doua linguri de lapte pentru uns
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paine impletita:

Pentru preparare am folosit masina de paine. Se pun ingredientele in urmatoarea ordine: laptele,apa,margarina topita si racita,faina,sarea,zaharul si drojdia. Se selecteaza programul pentru framantare. Dupa incheierea programului se mai lasa sa creasca putin,cam jumatate de ora.

Aluatul se rastoarna pe un blat de lucru infainat si se imparte in trei bucati din care se fac trei suluri. Acestea se unesc la un capat si se impletesc.

Painea se aseaza intr-o tava de cozonac tapetata cu hartie de copt si se lasa sa creasca.

Intre timp se bate un ou cu doua linguri de lapte,amestec cu care se unge painea inainte de a o introduce la cuptor.Se coace la foc potrivit aproximativ o ora.Este foarte pufoasa si gustoasa.

Pofta buna :)

Daca ti-a placut reteta noastra "Paine impletita" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

Copiosus 1

15.02.2013, 09:05

Va multumesc fetelor

Bya Ralu 1

18.03.2013, 22:32

arata super

- Andreea - 1

11.07.2013, 10:14

Ce super ti-a iestit...

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Banana bread cu afine si nuci

de oanapl 8

ieri la 20:13

Ruladă Pavlova - Desertul senzațional de gustos

pe 19.12 la 16:42

Prăjitura Îngerilor – Rețetă pufoasă și delicată, perfectă pentru sărbători

pe 19.12 la 16:08

Cornulețe fragede cu migdale - Rețeta ușoară și delicioasă

pe 19.12 la 15:06

Rețeta de gogoși pufoase, bune ca la mama acasă

pe 19.12 la 12:51

TOP
utilizatori

mihaelar63

1200 puncte

Rocsi

311 puncte

Valclaudia

211 puncte

Adele

174 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]