Paine impanata cu unt si cascaval

de Nicole28 in Aperitive / Garnituri, 14 Mai 2014 | 10880 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet de unt;
  • o paine intreaga;
  • cascaval ras;
  • o legatura de marar proaspat;
  • sare si piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paine impanata cu unt si cascaval:

Crestam painea cu un cutit ascutit fara a taia si coaja de jos.

Printre cubuletele formate implantam fasii de unt.

Presaram sare si piper dupa gust,apoi cascavalul ras iar la final marar verde tocat.

Punem painea la cuptor pana se topeste untul si cascavalul.

Scoatem painea din cuptor, impartim pe farfurii si o servim fierbinte.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Paine impanata cu unt si cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

ieri la 18:00

Supă rece de castraveți - Răcoritoare și plină de savoare

ieri la 09:48

Quiche cu dovlecei - Varianta rapidă cu lipie

pe 02.07 la 09:50

Frigănele reinterpretate la cuptor - Super gustoase și rapide

pe 01.07 la 10:33

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Panini Napoletani