Paine frantuzeasca

de Ina in Piine, 20 Mar 2012 | 5339 vizualizari

COMENTARII (34)

jolygina 1

21.03.2012, 00:02

Cris2711 1

21.03.2012, 00:48

Oui,Oui,Tres bien

Sidy 1

21.03.2012, 08:49

Zau ca-mi place !

Laly 1

21.03.2012, 09:10

Mai ai si pentru mine o feliuta?

Ina 1

21.03.2012, 10:02

Fac cu drag pentru toata lumea Vorba lui Madi' : o papam in loc de sandwich

La Ancuta 1

21.03.2012, 11:46

Ce bine arata
Daca tot te-ai oferit sa faci, vreau si eu, pentru ca nu am masina de paine

MIUTA 1

21.03.2012, 12:37

Super paine asa as manca si eu in fiecare zi

mitrofangabi 1

21.03.2012, 15:48

intrebare ;daca intrerupi programul de coacere ca sa adaugi ingredientele mai creste painea?

Ina 1

21.03.2012, 19:59

Masina de paine emite un semnal la cca 20 minute de la pornire, pe fiecare program in parte. Atunci este momentul pentru adaugarea maslinelor, kaizerului, a legumelor sau semintelor. Nu se intrerupe programul, doar se deschide capacul pentru adaugarea ingredientelor. Si painea va creste foarte bine, pentru ca momentul deschiderii capacului este inainte de dospire, aluatul este rece inca.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

ieri la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

ieri la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

ieri la 10:41

Prajitura cu lamaie si ciocolata neagra - Un desert delicios

pe 01.11 la 17:28

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]