In prima zi
    - Amesteca drojdia cu putina apa, ca sa se dizolve bine.
 
    - Intr-un castron amesteca toate ingredientele, cu o lingura. 
 
    - Cand nu mai poti amesteca cu lingura, amesteca cu mana pana ce se omogenizeaza, in total cam 1 minut.
 
    - Lasa coca sa stea descoperita 5 minute
 
    - Scoate coca din castron si framant-o cam 3 minute. Nu mai adauga  prea multa faina. In final coca trebuie sa fie elastica si sa nu se  lipeasaca tare de mana. 
 
    - Pune coca intr-un castron curat uns cu ulei, acoper-o cu folie de plastic si pune-o in frigider pentru maxim 4 zile
 
    - Eu am impartit coca in doua castroane, pentru ca vreau s-o coc in doua zile diferite
 
In ziua in care coci paine
    - Scoate coca din frigider. Ea va arata asa (este jumatate din coca initiala
 
    - Lasa coca 1 ora la temperatura camerei.
 
    - Cu ajutorul unei palete scoate-o cu grija din castron. Nu apasa prea tare, ca sa nu iasa gazele acumulate in ea.
 
    - Imparte coca in 3 parti egale si formeaza baghetele.
 
    - Pune-le intr-o tava, pe foaie de copt. Fa cate 3 taieturi usoare, in diagonala, pe fiecare bagheta. 
 
    - Lasa coca la crescut pentru o ora
 
    - Inainte cu 45 de minute de a coace painea, incalzeste cuptorul le maximul (in jur de 290 C)
 
    - Pune coca in cuptor si redu temperatura la 230 C
 
    - Coace 25 minute, pana ce coaja devine aurie.
 
    - Scoate baghetele si raceste-le pe un gratar, minim1 ora.