Paine de secara

de alinut in Piine, 3 Apr 2012 | 6255 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 405 ml apa
  • 2,5 linguri ulei masline
  • 2,5 lingurite sare
  • 2,5 linguri zahar
  • 3 linguri lapte praf
  • 500 g faina alba
  • 250 g faina secara
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paine de secara:

Punem toate ingredientele in cuva masinii de paine in ordinea de mai sus. Setam masina pe programul de framantare si dospire, la mine dureaza 1h 25min. Apoi scoatem aluatul din cuva masinii si il impartim in 2. Punem painicile in tavi si le lasam la crescut pana se incalzeste cuptorul. Le coacem la 200 grade timp de 25 min. Le scoatem din tavi si le punem pe un gratar la racit.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paine de secara" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (19)

Ati 1

08.04.2013, 15:04

Pntru cate grame de aluat este aceasta reteta?Masina mea de paine are variantele 700 si 900gr.

ianculubita 1

25.08.2013, 10:08

LA MULTI ANI FRUMOSI!!

Bunica 1

25.08.2013, 12:16

La multi ani!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți cu nucă și gem - Delicioși și ușor de făcut

pe 25.10 la 21:36

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

pe 24.10 la 16:29

Sandwich cu șnițel și sos chimichurri - Savoare și aromă într-o rețetă rapidă

pe 24.10 la 11:26

Chiftele de pui la cuptor în stil turcesc - Super rapide, aromate și delicioase

pe 23.10 la 10:34

Tartă cu cremă de lămâie și lapte condensat - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 22.10 la 11:19

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]