Paine aperitiv cu masline si carnati afumati

de xana in Piine, 12 Iun 2018 | 3619 vizualizari

 

“picnicul bucatarasilor”

 

INGREDIENTE

  • 200 gr faina de grau
  • 100 gr faina de porumb
  • 200 ml lapte
  • 3 oua
  • 20 ml ulei
  • 1 dovlecel
  • 130 gr carnati afumati(am folosit ceva foarte asemanator cu chorizo)
  • o mana de masline negre fara samburi
  • 1 lingurita oregano uscat
  • 1 lingurita rasa praf de copt
  • sare
Portii: 1
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paine aperitiv cu masline si carnati afumati:

Curatam de coaja si seminte dovlecelul, apoi il taiem in bucati potrivite. Indepartam pielea carnatilor si ii taiem in bucati, apoi ii punem impreuna cu dovlecelul in robot si tocam.

Adaugam ouale, laptele si uleiul si mixam cateva secunde. Punem apoi faina de grau, cea de porumb, oregano, praful de copt si sare si amestecam bine.

Taiem marunt maslinele, le incorporam in preparatul de mai sus si transferam totul intr-o forma de paine cu hartie de copt.

Dam la cuptorul preincalzit la 170ºC, pentru cca 1 ora. Dupa primele 30 de minute, scoatem tava si intepam cu o scobitoare toata suprafata painii, apoi o dam din nou la cuptor.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paine aperitiv cu masline si carnati afumati" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Kebab la tavă - Rețeta rapidă și delicioasă care a cucerit internetul

pe 01.12 la 10:57

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton - Reteta savuroasa si plina de culoare

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]