Pachetele umplute

de Sidy in Pui, 3 Mai 2011 | 3441 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 felii de snitel sau file de piept de pui
  • 1 conserva de ciuperci
  • 5 felii brinza topita Hockland
  • 1-2 oua
  • ceapa
  • patrunjel verde
  • sare ,
  •  piper
  • 1 lingurita mustar
  • smintina.
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pachetele umplute:

Feliile de piept se bat bine si se condimenteaza cu sare si piper. Din ciuperci facem o tocanita cu putina ceapa dar nu adaugam apa de loc. Cind e gata spargem ouale peste ciuperci si invirtim pina se intaresc. Potrivim de sare si piper si adaugam patrunjel verde tocat.

Peste feliuta de snitel punem o felie de brinza topita si o lingura din compozitia de ciuperci. Prindem bine cu scobitori si asezam pachetelele intr-o cratita cu putina apa si lingurita cu mustar.

Lasam sa fiarba pachetelele . La sfirsit in sosul lasat de ele adaugam putin unt si smintina. Se servesc cu cartofi piure sau orice alte legume.

Pofta mare !

Daca ti-a placut reteta noastra "Pachetele umplute" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de fistic - Deliciu fin si aromat

pe 18.04 la 22:32

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

pe 17.04 la 15:50

TOP
utilizatori

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

UrsanMihaela

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui Parmigiano cu sos Marinara