Sunt delicioase.
Pregătim clătitele astfel: într-un bol punem făina, facem o adâncitură la mijloc, punem drojdia fărâmată, 50 ml lapte, 50 ml apă, 2 linguri zahăr şi lăsăm la înflorit.
Când a înflorit frumos introducem şi celelalte ingrediente, amestecăm bine şi lăsăm să crească aproximativ 30 de minute.
După ce a crescut frumos aluatul de clătite, începem să le facem.
Crema de brânză o pregătim astfel: punem brânza într-o farfurie, adăugăm coaja rasă de portocală, margarina şi zahărul, mestecăm bine până devine o cremă omogenă.
Luăm o clătită, punem cremă de brânză la mijloc, peste aranjăm un biscuite apoi deasupra gem de piersici, împăturim clătita ca pe un pacheţel sau ca un săculeţ pe care îl legăm cu un şnuruleţ.
Peste pacheţelul din clătită aranjăm o biluţă din cremă de brânză, punem toping de fructe şi ornăm cu un sfert de biscuite.
Poftă bună!
1
puteţi folosi orice sortiment de gem