Pachetele de primavara

de Oana in Aperitive / Garnituri, 11 Mai 2013 | 14831 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 dovlecel
  • 1 morcov
  • un sfert de varza ( rosie sau alba) mica
  • 3 linguri de muguri de soia
  • 2 linguri sos de soia
  • 2 linguri ulei de wok cu usturoi
  • 4 foi de placinta
  • 50 g unt topit
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pachetele de primavara:

Se curata morcovul de coaja, se spala impreuna cu dovlecel si varza. Se taie apoi julien foarte fin. Se incinge uleiul in wok si se trag legumele la tigaie pana devin al dente. Se adauga sosul de soia la final si se mai lasa un minut pe foc. Se adauga  mugurii de soia,eu am avut la borcan,conservati. Se lasa apoi la racit.

Se topeste untul. Se iau 2 foi de placinta si se taie in 9 dreptunghiuri. Se aseaza cate o  lingura din compozitia de legume pe fiecare dreptunghi. Se ruleaza fiecare pachetel si se unge cu unt fiecare parte rulata, sa se prinda bine. La fel se procedeaza si cu celelalte 2 foi de placinta.

Se aseaza pachetele intr-o tava, pe hartie de copt, si se coc la foc potrivit pana se rumenesc. Se pot insa praji in ulei incins, dupa preferinta. 

Se servesc caldute cu sos de soia si cu sos dulce-picant.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pachetele de primavara" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (20)

Oana 1

05.08.2013, 20:23

Multumesc!

shmekheru 1

12.06.2014, 11:19

Cum e uleiul de wok? Nu prea am inteles eu ce e cu el. In rest foarte bune pachetelele, eu am adaugat si niste salam Victoria si au iesit si mai minunate (sunt mai carnivor)

Oana 1

12.06.2014, 16:57

Este un ulei luat din Lidl si chiar asa scrie pe sticla, ulei de wok. Dar merge cu orice tip de ulei, nu-i problema

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tortilla cu cartofi si ceapa, la tigaie - omleta spaniola simpla si gustoasa

de vasimur 4

ieri la 15:54

Salată de morcovi cu castraveți - Proaspătă, răcoritoare și energizantă

pe 04.07 la 09:36

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

pe 03.07 la 18:00

Supă rece de castraveți - Răcoritoare și plină de savoare

pe 03.07 la 09:48

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chec aperitiv cu spanac si sofran