Pachetele de branza feta la gratar

de alice_ciobanu in Aperitive / Garnituri, 28 Iul 2011 | 3844 vizualizari

 

Pentru unii poate constitui un fel principal la gratar... pentru altii doar o completare a carnii de pui sau porc fripta pe gratar. Noi am servit-o alaturi de un piept de pui picant la gratar, o reţeta cu care am participat, alaturi de alţi bloggeri, la invitatia lansata de gustos.ro luna aceasta "Cu bloggerii la gratar".

 

INGREDIENTE

  • pentru pacheţelele de branza feta 
  • 300 gr branza feta
  • 2 rosii 
  • 150 gr dovlecel
  • 2 catei usturoi
  • 3 linguri ulei masline
  • putin busuioc maruntit
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pachetele de branza feta la gratar:

Se pregatesc si pachetelele de branza feta astfel: rosiile si dovlecelul se spala si se taie in felii de grosime potrivita. Branza feta se taie in 4 felii. Se rup 4 bucati de folie de aluminiu si se ung cu putin ulei de masline. Pe fiecare folie se pune cate o felie de branza acoperita cu felii de rosii, dovlecel si unse cu ulei de masline in care s-a pus usturoiul pisat. Se strange folia, apasand bine marginile foliei si pachetelele rezultate se dau la rece cat timp se pregateste gratarul.

Cand jarul este numai bun se pun pachetelele de branza feta si se lasa pentru vreo 10 minute.

Se desfac in momentul servirii alaturi de carnea pe care voi ati pregatit-o la gratar si se presara putin busuioc maruntit.  Pofta mare sa aveti!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pachetele de branza feta la gratar" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Coltunasi cu feta in sos de smantana si usturoi