Oua umplute ptr aperitiv

de stoi_mimi in Aperitive / Garnituri, 29 Oct 2010 | 8862 vizualizari

 

Aceasta tehnica o am de la Dna Marcela de pe alt forum / ii multumesc inca odata .

 

INGREDIENTE

  • oua cite doriti
  • 300 gr morcov fiert
  • sunca presata
  •  1 punga amestec mexican fiert
  • ardei gras cite 1buc  / culoare (galben ,verde,rosu
  • 1 plic gelatina
  • sare,piper, patrunjel verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua umplute ptr aperitiv:

se taie ingredientele cubulete mici, apoi se potriveste gustul de sare , piper si se adauga si verdeata tocata marunt . separat se dizolva gelatina exact dupa indicatiile de pe plic .Dupa ce am facut acesta manopera gaurim oul la virf usor sa nu-l crapam si curatam usor virful formind o gaura cam de 2 -3 cm dopa care scoatem usor albusul si galbenusul , iar apoi umplem cojile de ou cu amestecul de legume si punem in fiecare zeama de supa cu gelatina si punem asa in fiecare ou si le asezam in cofragul de oua cu gaura in sus si le punem la frigider , le curatam abia cind le servim.

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua umplute ptr aperitiv" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

stoi_mimi 1

31.10.2010, 21:19

Corina nu intrebarea era daca s-a crezut ca sunt furate de la alt cineva / era vb de respectarea dreptului de autor , in mintea mea dar am specificat de unde am avut inspiratia

elena1988 1

04.11.2010, 13:55

super, eu am facut in coji de oua, chec

nadina73 1

05.11.2010, 01:11

stoi_mimi e super reteta ta nu trebuia sa te superi,corina doar si.-a amintit ca mai vazuse undeva nimic rau pana aicioricum e diferita retetafelicitari

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cum se prepara salata de Icre proaspete de crap reteta simpla si gustoasa