Oua umplute cu ton

de ianculubita in Aperitive / Garnituri, 27 Mar 2011 | 5384 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6oua
  • 1conserva de ton mare sau 2mici in suc propriu
  • 1lingura cu mustar,
  • 1ceasca cu maioneza
  • 1lamaie
  • 2fire de ceapa verde
  • sare,piper
  • marar verde
Portii: 12
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua umplute cu ton:

Ouale le pun la fiert in apa cu sare pentru 10min;

dupa ce s-au racit si le-am curatat,le tai in jumatati,galbenusurile le frec cu sare,piper,le amestec cu tonul scurs si maruntit,ceapa taiata marunt apoi totul cu maioneza amestecata cu mustar;

potrivesc de gust,daca e nevoie mai pun zeama de lamaie apoi umplu jumatatile de albus si le ornez cu fire de marar.

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua umplute cu ton" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Șnițele crocante din dovlecei - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 09:18

Muschiulet de porc cu gnocchi si mazare

de Rocsi 9

pe 16.07 la 21:02

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rasol din limba de porc cu maioneza si hrean