Oua umplute cu sunca

de LUK in Aperitive / Garnituri, 27 Mar 2011 | 8640 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 oua fierte timp de 10 min
  • o lingura de pate de porc
  • o felie de sunca
  • 3-4 linguri de maioneza
  • o lingura de smantana
  • o lingurita de unt
  • patrunjel verde
  • sare,piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua umplute cu sunca:

  Curatam ouale de coaja.Le taiem pe lung in jumatate,scoatem galbenusul si il punem intr-un bol.In bolul cu galbenusurile punem pateul,untul,sunca taiata cubulete mici.

Amestecam maioneza cu smantana.Luam din aceasta compozitie o lingura si o omogenizam cu compozitia de galbenusuri.Condimentam cu sare si piper si amestecam pana obtinem o pasta omogena.

Ungem cu restul de maioneza un platou si rand pe rand asezam jumatatile de albus umplute cu compozitia de galbenus.

Servim cu patrunjel verde tocat marunt,deasupra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua umplute cu sunca" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

RODIMUR

926 puncte

Rocsi

640 puncte

 Merisor

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Slanina cu boia