Oua umplute cu sunca

de LUK in Aperitive / Garnituri, 27 Mar 2011 | 8915 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 oua fierte timp de 10 min
  • o lingura de pate de porc
  • o felie de sunca
  • 3-4 linguri de maioneza
  • o lingura de smantana
  • o lingurita de unt
  • patrunjel verde
  • sare,piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua umplute cu sunca:

  Curatam ouale de coaja.Le taiem pe lung in jumatate,scoatem galbenusul si il punem intr-un bol.In bolul cu galbenusurile punem pateul,untul,sunca taiata cubulete mici.

Amestecam maioneza cu smantana.Luam din aceasta compozitie o lingura si o omogenizam cu compozitia de galbenusuri.Condimentam cu sare si piper si amestecam pana obtinem o pasta omogena.

Ungem cu restul de maioneza un platou si rand pe rand asezam jumatatile de albus umplute cu compozitia de galbenus.

Servim cu patrunjel verde tocat marunt,deasupra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua umplute cu sunca" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

ieri la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

Covrigi cu semințe, fără dospire - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 16.05 la 10:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv floricele cu cașcaval