Oua umplute cu ciuperci

de diaconta in Aperitive / Garnituri, 19 Ian 2011 | 8508 vizualizari

 

Buuuuuuune de tooot.....

 

INGREDIENTE

  • 6 oua
  • 100 gr ciuperci
  • 250 ml ulei
  • 2 linguri smantana
  • pate de ficat
  • gogosar rosu murat
  • sare,piper
  • mustar
  • zeama de lamaie
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua umplute cu ciuperci:

Se fierb 5 oua.Din oual ramas se face o maioneza impreuna cu 250 ml ulei,1 lingurita de mustar si putina zeama de lamaie.

Ouale se taie in doua pe lungime,se scoate galbenusul.Acesta se amesteca cu putin pate de ficat,o parte din ciuperci si gogosarul taiat marunt,doua linguri de maioneza,piper si sare dupa gust.

In maioneza se adauga smantana,ciupercile din conserva si gogosar taiat.

Se pune maioneza pe un platou si deasupra se pun albusurile care se umplu cu pasta de ciuperci.

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua umplute cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Kebab la tavă - Rețeta rapidă și delicioasă care a cucerit internetul

pe 01.12 la 10:57

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton - Reteta savuroasa si plina de culoare

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]