Oua umplute cu castraveciori murati

de Rocsi in Aperitive / Garnituri, 21 Mai 2010 | 6173 vizualizari

 

Si astea e prima data cand le fac asa...sunt tare bune...

 

INGREDIENTE

  • 10 oua
  • 1 pateu 400 gr pui
  • marar verde
  • piper
  • vegeta
  • 4-5 castraveciori murati
  • pentru maioneza:
  • 1 galbenus fiert si dat prin sita
  • 1 galbenus crud
  • 1 lingura mustar
  • ulei
  • zeama de lamaie
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua umplute cu castraveciori murati:

Ouale le puneti intr-o oala mai mica la fiert.

le lasati pe foc pana sunt fierte tari.

cand s-au fiert le luati de pe foc,le puneti sub jetul de apa rece la racorit apoi le decojiti.

le taiati in doua si scoateti galbenusurile.

pateul il amestecati cu 3-4 galbenusuri fierte tari,date prin sita,cu marar verde tocat foarte marunt,vegeta si piper.

preparati maioneza:

frecati galbenusul fiert si razuit cu galbenusul crud si mustarul apoi puneti ulei treptat iar mai spre final puneti si putina zeama de lamaie ii da un gust bun.

castravetii murati ii spalati putin,dupa care ii taiati cubulete mici.

acestia ii amestecati cu maioneza dar nu foarte multa sa nu fie gretosi.

jumatatile de albusuri se umplu pe jumatate cu crema de pateu,apoi cealalta jumatate cu amestecul de castraveciori cu maioneza.

le asezati pe platou cu fata in jos si le ornati.

sper sa va placa...

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua umplute cu castraveciori murati" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Guacamole - Pate de avocado, delicios si foarte racoritor

de vasimur 4

ieri la 17:49

Brioșe pizza delicioase - Rețeta rapidă și savuroasă

ieri la 08:45

Mucenici moldovenești de post, însiropați - Rețeta simplă și savuroasă

pe 04.03 la 10:51

Ciuperci umplute cu cremă de brânză și legume – Aperitiv delicios și ușor de preparat

pe 03.03 la 09:02

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pateu de ficat (by Gaby)