OUA UMPLUTE

de Roda in Aperitive / Garnituri, 15 Mai 2009 | 8194 vizualizari

 

Indiferent cu ce umplutura , ouale umplute constituie un aperitiv excelent!

 

INGREDIENTE

  • 6 oua,
  • 2 sardele frecate cu unt,
  • 3 lingurite mustar,
  • 1 lingurita cas ras,
  • sare,
  • piper,
  • 1/2 pahar maioneza,
  • sardele pentru ornat,
  • masline ;
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA OUA UMPLUTE:

1Se fierb ouale in apa sarata.

2.Se curata de coaja, se taie  in jumatati si  se scot galbenusurile

3.Galbenusurile se pun intr-un bol si se zdrobesc cu furculita , apoi se amesteca cu pasta de sardele, casul  ras pe razatoarea mica,sarea si piperul.

4. Se umplu ouale cu aceasta umplutura, se aseaza pe un platou si deasupra se toarna maioneza.Printre jumatatile de oua se aseaza sardelePe fiecare ou , se pun masline taiate rondele .Fiecare poate orna ouale umplute dupa gust si fantezie.

Daca ti-a placut reteta noastra "OUA UMPLUTE" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (4)

Roda 1

15.05.2009, 21:41

Poti sa le folosesti afumate sau din conserva;daca sunt afumate , aroma este mai pregnanta.Eu am folosit sardele din conserva si le-am turmixat impreuna cu uleiul lor;am lasat cateva sardele pentru ornat.

Bya Ralu 1

20.12.2013, 01:13

super

Rahela Velicu 1

18.06.2021, 12:41

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chiftele de post din linte - Reteta gustoasa si usoara

de Rocsi 9

ieri la 20:54

Desert Diplomat, la cupă - Ușor, delicios și savuros

de RODIMUR 8

pe 10.03 la 16:30

Prăjitură cu iaurt și căpșuni - Simplă, pufoasă și aromată

pe 10.03 la 11:07

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

vasimur

602 puncte

mihaelar63

600 puncte

RODIMUR

555 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Humus reteta