Oua umplute

de deea2686 in Aperitive / Garnituri, 15 Apr 2015 | 4315 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 10 oua fierte tari
  • 1 pateu mic de pasare sau porc
  • sare
  • piper
  • masline
  • gogosari
  • putin ulei masline
  • 10 linguri maioneza din comert pentru ca e mai acruta
Portii: 20
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua umplute:

Ouale se curata si se taie in 2 pe lung.

Galbenusurile se scot si se piseaza cu furculita,apoi se adauga pateul si putin ulei de masline si se amesteca bine.

Se adauga sare si piper dupa gust.

Cu compozitia aceasta se umplu ouale cu o lingurita.

Se aseaza pe un platou care e uns deja cu maioneza si se orneaza dupa imaginatie.

Pe deasupra se imbraca in maioneza daca va place.

Pofta buna! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua umplute" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec din albușuri cu zmeură și lămâie - Deliciu aromat și pufos

ieri la 08:09

Menemen - Omleta turceasca plina de savoare

de Rocsi 9

pe 31.03 la 19:37

Oua vopsite natural cu coji de ceapa – Reteta traditionala de Paste

pe 31.03 la 16:49

Prajitura cu mere si kefir - Simpla si gustoasa

de oanapl 8

pe 30.03 la 18:32

TOP
utilizatori

oanapl

3137 puncte

Rocsi

1480 puncte

MotanLaOale

1083 puncte

mirela0911

1000 puncte

mena29

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv oua umplute