Oua umplute

de Alinutza80 in Aperitive / Garnituri, 29 Iun 2013 | 5490 vizualizari

 

De obicei fac multe sa ne saturam,dar de data asta am avut si musafiri.

 

INGREDIENTE

  • 20 oua
  • 1 cutie mare pateu de ficat
  • 2 linguri mustar
  • 3-4 linguri maioneza
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua umplute:

Ouale se fierb tari, se racesc, se curata de coaja si se taie in  jumatati.

Galbenusuri se scot si se paseaza bine, apoi se amesteca cu maioneza, mustar, sare, piper si  pateu. Se amesteca bine si cu aceasta compozitie se umple jumatatile de oua.

Se pot orna cu patrunjel verde.

Pofta buna!!!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua umplute" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tarta cu foitaj și prune - Desertul rapid și delicios

pe 21.10 la 11:11

Porloș cu mere, rețetă ardelenească

de RODIMUR 8

pe 21.10 la 02:56

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]