Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de Dana Cristea - pusikmea in Aperitive / Garnituri, 28 Feb 2010 | 8462 vizualizari
3
Bucataras talentat
Taguri: oua, smantana, pate de ficat, branza, retete Aperitive / Garnituri
Se fierb ouale, dupa ce au fiert se taie pe jumatate, se scot galbenusurile si se amesteca cu toate celelalte ingrediente( cu mixerul ).
Cu compozitia formata se umplu jumatatile de ou.
de Bucataras 8
de RalucaIrina 1
de Ina 6
TRIMITE COMENTARIU
de oanapl 8
de Constelatialeu 9
de Retete_gustoase 1
de Rocsi 9
de RODIMUR 8
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
la 07:17
ieri la 09:34
pe 21.06 la 18:31
pe 20.06 la 17:21
pe 20.06 la 15:26
4 comentarii
3 comentarii
5 voturi
4 voturi
MotanLaOale
Bucataras
RODIMUR
Zamfira 5
Ureaza-i "La Multi Ani!"
BrianaMiclaus 1
Rocsi 9
2439 puncte
vasimur 4
158 puncte
RODIMUR 8
134 puncte
MotanLaOale 8
70 puncte
oanapl 8
7 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de Bucataras 6
de Andra_Constantinescu 6
de mirela0911 8
de Panacris 9
de Patty 2
de Sim0na 5
de simona72 8
de Oana 9
de mihaelar63 9
de madi_marin 7
de Razvan Constantinescu 1
de AlexTeacher 1
de - Andreea - 7
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!