Oua scotiene

de LUK in Aperitive / Garnituri, 12 Feb 2011 | 11059 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300gr carne tocata de porc
  • 5 oua
  • 4 catei de usturoi
  • o ceapa mica tocata marunt(pasta)
  • 200gr pesmet
  • sare,piper
  • ulei pentru prajit

 

Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua scotiene:

        Incepem prin a fierbe 4 oua timp de 15min.Preparam apoi carnea tocata.Procedeul este acelasi ca la chiftele.Amestecam ceapa cu carnea tocata si cu usturoiul pisat sau dat prin razatoarea mica punem o lingura de pesmet si oul batut(adaugati-l treptat si opriti va daca vi se pare ca e prea moale compozitia).Condimentati foarte bine cu sare si piper.

Racim ouale fierte.Le curatam de coaja.Punem intr-o craticioara mica uleiul la incalzit.Vom folosi mult ulei pentru ca trebuie scufundate bine in ulei.Luam rand pe rand ouale si le dam prima data prin pesmet apoi le imbracam in carne tocata."Oul" astfel obtinut il dam iarasi prin pesmet din belsug.Il prajim in uleiul incins pe ambele parti si apoi il scoatem pe un servetel absorbant(sau prosop de bucatarie).

TIPS-URI

1

pentru ca trebuie imbaiate in ulei recomand folosirea unei craticioare mici

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua scotiene" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brânzoaice sărate - Rețeta savuroasă dobrogeană

ieri la 10:50

Supă cremă de ciuperci - Deliciul fin și sănătos

pe 22.01 la 10:17

Biban de mare cu pere, roșii cherry, praz, măsline și lămâi

pe 22.01 la 09:47

Rețeta simplă de aluat pentru plăcintă – Fraged și pufos de fiecare dată

pe 21.01 la 09:29

Plăcintă cu ciuperci pleurotus - Rapidă și ușor de preparat

pe 20.01 la 17:57

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv oua umplute cu ansoa