Oua romanesti cu salam prajit

de elena1988 in Aperitive / Garnituri, 2 Mar 2011 | 8223 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • salam feliat subtire
  • apa
  • 2 linguri de otet
  • putina branza de oaie
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua romanesti cu salam prajit:

Punem intr-o tigaie cam 2- cani mari de apa, putina sare si otetul, cand incepe sa fiarba punem ouale, lasam asa pana se fac, prajim salamul, punem in farfurie ouale si deasupra branza rasa, si langa salamul.

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua romanesti cu salam prajit" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv saleuri cu chimen