Oua rascoapte cu cascaval

de Dana Cristea - pusikmea in Aperitive / Garnituri, 18 Mar 2010 | 7162 vizualizari

 

pt dieta

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 2 felii cascaval
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua rascoapte cu cascaval:

se pun ouale la fiert, dupa ce au fiert le taiem pe jumatate si punem deasupra cascaval, dupa care bagam la cuptor cca 10 min.

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua rascoapte cu cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

Înghețata de lămâi, cu lapte condensat

de RODIMUR 8

pe 24.07 la 21:15

Tartă cu brânză și caise - Varianta rapidă și delicioasă

pe 24.07 la 09:18

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Specialitate de pui,somon si cascaval umplut