Oua posate in sos

de Lau in Mancaruri de legume, 16 Apr 2015 | 3585 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 lingura pasta de tomate
  • 1 lingura ketchup
  • 1 lingura zahar
  • oregano
  • maghiran
  • piper
  • sare
  • boia de ardei
  • 100 g telemea
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua posate in sos:

Calim ceapa tocata in putin ulei cand devine transparenta adaugam morcovul dat prin razatoare si lasam sa se caleasca putin, dupa care adaugam condimentele si amestecam.

Adaugam pasta de tomate, ketchup, 1 cana de apa, zaharul si lasam sa fiarba pana aproape a scazut zeama.

Adaugam ouale si deasupra branza data prin razatoare, acoperim cu capac si lasam pana ce ouale sunt gata cca 5 minute.

La final am adaugat un pic de chili

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua posate in sos" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

Xandrinne 1

19.04.2015, 11:11

Lau 1

21.04.2015, 17:13

rolu 1

27.04.2015, 17:36

de fapt se numeste sacsuka este din zona plestinei.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi frantuzesti