Oua pane

de Bucataras Medi in Aperitive / Garnituri, 6 Oct 2010 | 15146 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 oua fierte tari
  • 1-2 linguri cu faina
  • 2 oua crude
  • 3-4 linguri cu pesmet
  • ulei
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua pane:

Fierbem ouale in apa cu sare.Lasam sa se raceasca si apoi le curatam.

Intr-un vas batem bine ouale crude cu putina sare si apoi adaugam faina pana cand compozitia are consistenta unei smantani mai groase.Amestecam bine.

Trecem ouale fierte prin acest amestec apoi prin pesmet din nou prin amestecul de ou/faina si iar prin pesmet asta pentru a se forma o crusta mai groasa.

Intr-un ceaun se pune la incins uleiul si prajim ouale.Lasam pana cand se rumenesc frumos apoi scoatem pe un prosop absorbant.

Se servesc atat calde cat si reci alaturi  de o salata si  un sos.Eu am servit cu o salata verde si un sos de mustar.

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua pane" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (99)

gaby_duceag 1

14.10.2010, 15:29

nu vorbi in numele meu, medi, ca eu am mancat 2 prajituri)))

ela 1

14.10.2010, 23:57

mie mi-au raspuns azi-dimineata,mi-au scris ca vor rezolva problema in cel mai scurt timp

elena1988 1

01.02.2011, 12:00

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Papanasi fierti

de Rocsi 9

ieri la 19:35

Chifle pizza - Gustarea rapidă care te va cuceri

ieri la 07:45

Ceapă roșie murată: Rețeta rapidă, perfectă pentru orice masă

pe 30.09 la 07:16

Crispy de pui în aluat cu bere - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 29.09 la 10:26

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]