Oua in chifla

de Bucataras Diana in Sandvisuri, 9 Noi 2016 | 4761 vizualizari

 

Piticul meu le adora. Putem folosi cam orice mezel si orice telemea/cascaval avem prin frigider. Chiflele au fost cam rumenite, de data asta, si la cuptor s-au rumenit si mai tare.

 

INGREDIENTE

  • 2 chifle;
  • 2 oua;
  • 4 felii de bacon crud-uscat;
  • 2 felii cascaval afumat;
  • 2 rondele de ardei gras;
  • cateva rondele de praz.
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua in chifla:

Tapetam o tava cu hartie de copt. Decupam un capac chiflelor, le scoatem miezul si le asezam in tava. Punem 2 felii de bacon in scobitura si le apasam un pic, apoi punem o felie de cascaval. Spargem oul si il punem peste cascaval, peste ou punem o rondea de ardei si cateva rondele de praz. Dam la cuptor preincalzit si tinem cca 15 minute sau pana se face oul cat dorim. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua in chifla" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

ieri la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

Covrigi cu semințe, fără dospire - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 16.05 la 10:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sandvis cu piept de pui afumat