Oua de paste

de marcela1979 in Aperitive / Garnituri, 15 Apr 2012 | 5153 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • oua
  • vopsea de oua
  • chisita
  • ceara
  • abtipilde
  • otet
  • slanina
  • sare
Portii: 5
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua de paste:

Se spala ouale bine cu apa cu detergent si se limpezesc.Se pun la fiert in apa cu sare.Cand sunt fierte se scot si se lasa sa se raceasca.Se face vopseaua conform instructiunilor.Se face modele cu chisita si ceara si se  baga oul in vopsea,se scoate si se lasa sa se usuce ,apoi cu o carpa calda se curata ceara de pe ou ramanand modelul.Se da luciu cu slanina.

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua de paste" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

Rulouri cu ceapă caramelizată și brânză Camembert - Aperitiv rapid și gustos

pe 12.12 la 11:14

Tochitură de porc cu mămăligă -  Irezistibil de gustoasă

pe 11.12 la 11:29

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]