Ou ochi cu aperitiv

de Andra_Constantinescu in Aperitive / Garnituri, 7 Noi 2015 | 3064 vizualizari

 

Pentru "Saptamana barbatilor care gatesc" am pregatit un aperitiv simplu si rapid. Probabil ca trebuia mai multa carne, asa cum le place barbatilor, in general.

 

INGREDIENTE

  • o felie circulara de ardei rosu;
  • un ou;
  • doua frunze de salata Lollo;
  • o rosie;
  • 8 felii de castravete Fabio;
  • 3 felii de salam rustic;
  • 3 felii de branza de vaca;
  • sare;
  • tigaie unsa cu ulei pentru prajirea oului.
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ou ochi cu aperitiv:

Se spala ardeiul si se taie o felie circulara din el, indepartand semintele. Se aseaza in tigaia unsa cu uleiul incins. 

Oul se sparge intr-un castron, apoi se pune in interiorul feliei de ardei si se da cu sare.

Pe o farfurie se aseaza jumatatea superioara a frunzelor de salata dupa ce au fost spalate.

Rosia se spala, se taie pe jumatate, se elimina cotorul, apoi se taie fiecare jumatate in cate 4 felii si se aseaza peste salata.

Cand oul este gata, se scoate pe o farfurie.

Castravetele se spala si taie 8 felii, care se aseaza intre feliile de rosii.

Se transfera oul peste salata, in mijlocul farfuriei.

In spatiile ramase goale pe farfurie, se adauga 3 felii de branza de vaca si 3 felii de salam.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ou ochi cu aperitiv" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Omleta cu peste afumat