Otet cu aroma de capsuni

de Valclaudia in Conserve, 20 Iun 2015 | 3654 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 ml otet alb
  • 350 gr. capsuni
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Otet cu aroma de capsuni:

Capsunile se spala sub jet de apa rece si se lasa apoi la zvantat sa se usuce bine, sa nu mai ramana apa pe ele.

Feliem capsunile si le punem intr-un borcan curat, turnam otetul alb peste ele si inchidem borcanul ermetic cu un capac potrivit.

Lasam la macerat 5 zile, strecuram otetul in sticla si il pastram la intuneric pana in momenul folosirii.

Este foarte aromat si da un gust divin salatelor.....

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Otet cu aroma de capsuni" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de fistic

pe 18.04 la 22:32

Pasta de fistic

pe 18.04 la 22:01

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

pe 17.04 la 15:50

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Castraveti la otet