Ostropior cu carnati si aripioare

de Rahela Velicu in Pui, 12 Noi 2017 | 4762 vizualizari

 

Foarte gustos!

 

INGREDIENTE

  • 2 carnati proaspeti
  • 7-8 aripioare
  • 1 ceapa
  • 2 ardei grasi
  • 7-8 rosii sau 3 linguri pasta de tomate
  • 2-3 catei de usturoi
  • 100 ml ulei
  • busuioc
  • oregano
  • patrunjel
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ostropior cu carnati si aripioare:

Taiem ceapa marunt, ardeii julien si le punem impreuna la calit in ulei incins, pentru 5-6 min.
Separam copanelul de cealalta parte a aripioarelor, iar varfurile nu le-am folosit. Punem carnea peste legume la calit.

 Adaugam si carnatii proaspeti taiati rondele. Lasam impreuna la calit pentru 10 min.

Adaugam  pasta de tomate si 1 cana de apa ( puteti folosi rosii date pe razatoare si in acest caz puneti mai putina apa). Mai lasam 25 de min. la fiert. Mai adaugam apa, daca mai este nevoie.

Adaugam usturoiul tocat marunt, oregano, busuioc si sare dupa gust. Mai lasam 5 min. pe foc si putem stinge focul. Presaram patrunjel tocat marunt deasupra.

Servim cu mamaliguta.

TIPS-URI

1

Si cu un castravecior acru merge de minune.

2

Carnaciorii sa fie afumati, ii dau un gust bun.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ostropior cu carnati si aripioare" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

ieri la 16:29

Sandwich cu șnițel și sos chimichurri - Savoare și aromă într-o rețetă rapidă

ieri la 11:26

Chiftele de pui la cuptor în stil turcesc - Super rapide, aromate și delicioase

pe 23.10 la 10:34

Tartă cu cremă de lămâie și lapte condensat - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 22.10 la 11:19

Tarta cu foitaj și prune - Desertul rapid și delicios

pe 21.10 la 11:11

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]