Ostropel de pui

de divainbucatarie in Pui, 16 Noi 2010 | 10789 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne pui
  • 1 ceapa mare
  • 2 catei usturoi
  • 2 morcovi rasi
  • 100 ml ulei pentru prajit
  • 50 g faina
  • 100 ml sos de rosii
  • 50 ml vin
  • 700 ml supa pasare
  • 1/2 frunza dafin
  • sare, piper
  • patrunjel
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ostropel de pui:

Tocam ceapa marunt si o calim doar pana se moaie putin. Apoi adaugam carnea pe care o vom inabusim cu supa dupa ce o calim un pic pe ambele parti. Adaugam sosul de rosii amestecat cu faina. Punem morcovul ras si lasam sa fiarba totul 20 de minute. Apoi strecuram sosul. Punem iar pe foc sosul cu carnea si adaugam vinul, usturoiul taiat felii, frunza de dafin si putin patrunjel. Condimentam cu sare si piper. Mai lasam sa fiarba inca 5 minute si este gata.Se serveste cald, cu garnitura de cartofi natur si patrunjel verde.Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ostropel de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

Înghețata de lămâi, cu lapte condensat

de RODIMUR 8

pe 24.07 la 21:15

Tartă cu brânză și caise - Varianta rapidă și delicioasă

pe 24.07 la 09:18

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Friptura de pui in sos de vin si salvie