Ostropel de cocos

de Ela68 in Pui, 17 Mar 2013 | 12474 vizualizari

 

Continuarea la ciorba de cocos............

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe si portiunea mai groasa de la aripa
  • 1/ 2 cutie de rosii sau 2 rosii mari
  • 5-6 catei de usturoi
  • sare, piper, dafin, cimbru
  • 200 ml zeama in care a fiert pasarea
  • 2 linguri ulei
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ostropel de cocos:

Carnea deja fiarta, am asezat-o intr-un vas termorezistent si am adaugat usturoiul pisat, uleiul, sarea, cimbrul, frunzele de dafin si rosiile taiate cubulete. Pe timp de iarna putem folosi rosii la cutie. Turnam deasupra zeama, acoperim cu un capac si dam la cuptorul preincalzit aproximativ 30 minute. Apoi scoatem capacul si mai lasam 10-15 minute pana se mai evapora lichidul.

Noua ne place sa-l servim cu piure si salata verde cu lamaie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ostropel de cocos" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Somon cu sos de roșii și pătrunjel - Rețeta gustoasă și rapidă

ieri la 10:04

Prăjitura răsturnată cu mere și nuci pecan - Deliciul care te va cuceri prin gust și textură

pe 14.10 la 08:35

Mini ștrudele cu ciuperci - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 13.10 la 08:11

Prajitura cu mango si pralina cu alune de padure - Reteta delicioasa de casa

pe 12.10 la 09:44

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]