Ostropel cu carne de porc

de Lau in Porc, 15 Iul 2013 | 26846 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g pulpa de porc
  • 2 ardei grasi
  • 1 legatura de ceapa verde
  • 1 ceapa
  • 2 morcovi
  • 100 g carne afumata
  • 8 rosii
  • 5 catei usturoi
  • sare
  • piper
  • leustean
  • boia de ardei dulce
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ostropel cu carne de porc:

Carnea de porc o taiem bucati si o punem la fiert in apa cu sare, spumam de cate ori este nevoie, dupa care mai lasam sa fiarba cca 5 minute

Intre timp curatam legumele, ceapa o tocam marunt, ardeii ii taiem cubulete, morcovul felii.

Rosiile le tocam marunt (sau folosim robotul de bucatarie, in care eu am adaugat si usturoiul)

Intr-o cratita calim ceapa in ulei, adaugam morcovul si ardeii si lasam sa se caleasca putin impreuna, adaugam carnea, rosiile si o cana din supa in care am fiert carnea.

Cand incepe sa fiarba adaugam si carnea afumata, condimente dupa gust si lasam sa fiarba la foc mic pana se ingroasa sosul.

Inainte cu 5 minute sa oprim focul adaugam leusteanul tocat marunt si amestecam.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ostropel cu carne de porc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Compact Classic

- 1100 lei
2899.99 lei
1799.99 lei

COMENTARII (24)

Geanina87 1

15.07.2013, 22:11

tare bun

Lau 1

16.07.2013, 09:32

gaby_gabytza 1

20.07.2013, 11:52

place mult

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

oanapl

1000 puncte

abstract01

400 puncte

Sidy

203 puncte

Adele

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]