Orez rosu cu ciuperci shimeji

de Panacris in , 1 Aug 2018 | 3833 vizualizari

 

Astazi va prezint o a doua reteta simpla, care poate fi consumata si in perioada postului. "Gătesc cu noile condimente Delikat cu ingrediente 100% naturale" de vreo luna de zile. Recunosc ca am inceput sa devin dependenta de ele. 
Spor si pofta buna! :

 

INGREDIENTE

  • Ciuperci shimeji cca. 300 g
  • Ardei kapia 2 bucăți
  • Ulei de rapiță 1 lingură
  • Cimbrișor Delikat uscat ½ linguriță
  • Boia dulce de ardei Delikat 2 linguri
  • Orez cca. 300 g
  • Apă cca. 900 ml
  • Sare iodată 20 g
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Orez rosu cu ciuperci shimeji:

Ardeii și ciupercile se curăță, se toacă grosier, apoi se pun în vasul teflonat de la multicooker-ul Phillips ;) la călit cu uleiul de rapiță, cca. 10 minute la programul Fry. Apoi se adaugă mirodeniile, cimbrișorul, boiaua de ardei, orezul și apa, cca. 900 ml, se setează la programul pentru fierbe a orezului, RICE, cca. 30 minute ;)

După expirarea timpului de gătire se asezonează de sare și se servește fierbinte alături de o porție mare de salată ;) Simplu și savuros, chiar fără carne ;)

Spor și poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Orez rosu cu ciuperci shimeji" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

Înghețata de lămâi, cu lapte condensat - Rețeta delicioasă de casă

de RODIMUR 8

pe 24.07 la 21:15

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Păstăi cu usturoi și mărar - Rețeta simplă și gustoasă