Orez cu suc de rosii si cascaval

de Lau in Mancaruri cu carne, 13 Sep 2012 | 3531 vizualizari

 

sursa medi

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe de pui dezosate
  • 1 ardei kapia
  • 1 ardei verde
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 cana de orez
  • 100 g unt
  • 150 g cascaval
  • 1 cana suc de rosii
  • sare
  • piper
  • patrunjel
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Orez cu suc de rosii si cascaval:

Ceapa tocata o calim in untul topit, adaugam morcovul dat prin razatoare, ardeii tocati marunt, lasam sa se caleasca putin impreuna dupa care adaugam carnea taiata cubulete si o cana de apa. Lasam sa fiarba pana scade apa, amestecand din cand in cand. Cand a scazut apa adaugam orezul (fiert) si amestecam continuu cca 5 minute. La final adaugam patrunjelul si condimente dupa gust

Orezul il spalam in apa rece dupa care il punem la fiert in apa cu sare,il scurgem de apa.

Compozitia o punem intr-o tava unsa (eu am tapetat-o cu hartie de copt)t urnam sucul de rosii deasupra dupa care adaugam cascavalul ras si dam la cuptor ca 10 minute

Daca ti-a placut reteta noastra "Orez cu suc de rosii si cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura răsturnată cu mere și nuci pecan - Deliciul care te va cuceri prin gust și textură

ieri la 08:35

Mini ștrudele cu ciuperci - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 13.10 la 08:11

Prajitura cu mango si pralina cu alune de padure - Reteta delicioasa de casa

pe 12.10 la 09:44

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]