Orez cu salam

de daniastefania in Aperitive / Garnituri, 14 Feb 2015 | 6301 vizualizari

 

Nu prea ma dau in vant dupa orez, dar combinatia pe care am facut-o chiar a iesit foarte gustoasa si s-a mancat tot. E o reteta nu foarte complicata si se face foarte repede.

 

INGREDIENTE

  • 1 ceapa
  • 4 catei de usturoi
  • 300 gr orez
  • 650 ml supa de carne
  • 150 gr salam
  • 150 gr mazare congelata
  • 1 lingurita curry
  • Sare
  • Piper
  • Ulei
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Orez cu salam:

Spalam foarte bine orezul. Ceapa si usturoiul se toaca marunt si se calesc in putin ulei. Se adauga salamul taiat cubulete. Se lasa pe foc 5 minute. Se adauga orezul si apoi supa de carne. Se fierbe totul la foc mic circa 8 minute. In acest timp fierbem intr-un alt vas mazarea. Dupa aceea adaugam mazarea peste orez,  punem il sicurry, sare si piper dupa gust. Punem totul intr-un vas si dam la cuptorul preincalzit la 180 grade C pentru 12 minute. Si gata, se poate servi!

Pofta sa aveti!

TIPS-URI

1

Daca nu aveti supa de carne, puteti folosi apa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Orez cu salam" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mango si pralina cu alune de padure - Reteta delicioasa de casa

pe 12.10 la 09:44

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]