Orange cheesecake

de vanilla in Prajituri, 30 Iun 2010 | 4996 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente pentru blat:
  • 5 oua
  • 5 lg cacao
  • 15 lg de zahar
  • 15-20 lg de faina
  • 1 praf de copt
  • Ingrediente pentru crema :
  • 200 gr unt
  • 250 gr de zahar tos
  • 400 gr branza dulce
  • 1 esenta de vanilie-optional
  • stafide sau portocala glasata
  • Ingrediente pentru glazura:
  • 1 plic de budinca de vanilie
  • sucul stors de la 2 portocale mari....
  • 5 lg de zahar
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Orange cheesecake:

Blat :

Se bat albusurile spuma tare. In ploaie se adauga zaharul si se bate in continuare. Se amesteca faina cu praful de copt si cacao si se amesteca usor cu spuma de ou.Se pune amestecul intr-o tava tapetata cu ulei si faina si se coace 15-25 de min in cuptorul preincalzit.

Crema:

Se freaca spuma untul cu zaharul tos si esenta de vanilie. Se amesteca apoi cu branza si se mixeaza bine pana se face spuma. Optional se pot  pune si stafide(care au fost in prealabil inmuiate in putina apa calduta)

Glazura:

Se amesteca praful de budinca cu zaharul si putin suc de portocale.
Restul de suc se pune la fiert si cand clocotestese pune praful de budinca, amestecand cu grija, pentru a nu se forma cocoloase.

Dupa ce blatul s-a racit, se pune deasupra crema, iar apoi glazura. Se lasa la racit 2-3 ore dupa care se poate servi

Daca ti-a placut reteta noastra "Orange cheesecake" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mancare cu vinete, dovlecei si chorizo

de Rocsi 9

ieri la 19:27

Minciunele dospite - Extra pufoase și delicioase

ieri la 10:01

Crostini cu ciuperci - Gustarea crocantă plină de savoare

pe 17.06 la 08:45

Brioșe cu măsline și brânzeturi - Aperitivul super gustos și rapid

pe 16.06 la 09:24

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu piure de castane