Omuleti de zapada

de BuniMaria in Aperitive / Garnituri, 27 Dec 2009 | 7552 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 8 oua
  • Pt umplutura:
  • 100 gr brinza telemea rasa
  • 25 gr unt
  • 2 fire ceapa verde
  • marar
  • piper
  • sare
  • 4-5 masline de ornat
  • 1/4 ardei gras rosu
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omuleti de zapada:

Se fierb ouale tari. Se taie la la baza si se scoate galbenusul. Se mixeaza umplutura din ingredientele de mai sus, apoi se pune aceasta in locul galbenusului.

Se taie ouale in partea ascutita pentru a se face capul omuletului de zapada. Se pun ochii din masline, nasul din gogosar rosu si palarioara tot din masline.

Maturica se face din marar verde sau patrunjel.

TIPS-URI

1

Din aceeasi umplutura se pot face si ciupercute, doar ca in locul capului omuletului punem jumatati de rosie, curatate in interior

Daca ti-a placut reteta noastra "Omuleti de zapada" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (4)

Teo 1

27.12.2009, 20:48

ce frumos te-ai jucat ,arta,adevarata

Bunica 1

29.12.2009, 21:00

Ce multa rabdare au bunicutele ! Foarte frumoase ! Pentru o masa festiva platoul este super decorat

valentinalaur 1

31.12.2009, 10:22

bravo!!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

Rulouri cu ceapă caramelizată și brânză Camembert - Aperitiv rapid și gustos

pe 12.12 la 11:14

Tochitură de porc cu mămăligă -  Irezistibil de gustoasă

pe 11.12 la 11:29

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]