Omleta taraneasca la Multicooker

de alilianaa in Aperitive / Garnituri, 17 Sep 2014 | 5627 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 oua
  • 3 carnaciori afumati
  • o ceapa alba
  • o jumatate de ardei capia
  • o legatura marar proapat
  • un praf de sare si un praf de piper
  • doua lingurite cu amidon
  • o lingurita ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta taraneasca la Multicooker:

Ardeiul si ceapa le curatam si taiem si le punem de-o parte. Carnaciorii ii portionam. Separat batem ouale cu sare, piper si amidon peste care am pus mararul tocat marunt. 

In oala aparatului multicooker am pus o ligurita ulei, sedam din  Menu programul Fry pentru 7 minute, dupa care punem ceapa, ardeiul si carnaciorii si lasam la calit cca 7 minute. Cand acestea s-au calit bine adaugam ouale batute. Lasam in continuare pe Fry pentru 5-7 minute  minute, dupa care invartim omleta pe partea cealalta. Cand este gata se deconecteaza aparatul de la curent si se scoate omleta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta taraneasca la Multicooker" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifle cu lapte bătut și praf de copt - Rapide și gustoase

pe 21.11 la 17:39

Banoffee Pie - Desertul delicios cu banane și frișcă

pe 21.11 la 17:20

Rondele de ceapa pane, la tigaie – delicioase si simplu de facut

de vasimur 4

pe 21.11 la 11:23

Mini rulade de cotlet de porc - Savoare maximă într-un preparat excelent

pe 21.11 la 11:02

TOP
utilizatori

oanapl

1000 puncte

abstract01

400 puncte

Sidy

203 puncte

Adele

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]