Omleta taraneasca la Multicooker

de alilianaa in Aperitive / Garnituri, 17 Sep 2014 | 4953 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 oua
  • 3 carnaciori afumati
  • o ceapa alba
  • o jumatate de ardei capia
  • o legatura marar proapat
  • un praf de sare si un praf de piper
  • doua lingurite cu amidon
  • o lingurita ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta taraneasca la Multicooker:

Ardeiul si ceapa le curatam si taiem si le punem de-o parte. Carnaciorii ii portionam. Separat batem ouale cu sare, piper si amidon peste care am pus mararul tocat marunt. 

In oala aparatului multicooker am pus o ligurita ulei, sedam din  Menu programul Fry pentru 7 minute, dupa care punem ceapa, ardeiul si carnaciorii si lasam la calit cca 7 minute. Cand acestea s-au calit bine adaugam ouale batute. Lasam in continuare pe Fry pentru 5-7 minute  minute, dupa care invartim omleta pe partea cealalta. Cand este gata se deconecteaza aparatul de la curent si se scoate omleta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta taraneasca la Multicooker" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mini cheesecake rapid - Desertul delicios cu brânză și fructe

ieri la 09:01

Piersicuțe dulci – fursecuri aromate

pe 18.02 la 12:48

Crispy de pui la cuptor – Rețetă sănătoasă, crocantă și delicioasă

pe 18.02 la 09:29

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Omleta la cuptor in vas de ceramica