Omleta rustica

de Pasiune pentru bucatarie in Aperitive / Garnituri, 12 Iul 2010 | 4451 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 1 cartof
  • 1 carnat
  • 1 ardei
  • 1 ceapa
  • sare,piper
  • branza
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta rustica:

Cartoful se taie rondele si se rumeneste in ulei la foc mic,apoi se adauga ceapa si ardeiul taiate fasii si se calesc putin.Carnatul se taie bucati potrivite si se pune peste cartofi si ceapa.Dupa ce s-a calit totul se scoate pe o farfurie.Se goleste tot uleiul din tigaie.

Ouale se bat cu sare,piper si o lingura de apa.Ingredientele calite se aseaza pe tigaie si deasupra se toarna ouale si se rade branza.Se lasa 2-3 min si apoi se intoarce pe cealalta parte.

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta rustica" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

ieri la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

ieri la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

ieri la 09:12

Înghețata de lămâi, cu lapte condensat

de RODIMUR 8

pe 24.07 la 21:15

Tartă cu brânză și caise - Varianta rapidă și delicioasă

pe 24.07 la 09:18

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Langosi cu branza