Omleta Rapida

de Alina26 in Aperitive / Garnituri, 5 Mar 2014 | 3825 vizualizari

 

Cand iti e foame,deschizi frigiderul,te uiti sa vezi ce poti manca si faci o omleta"cu ce ai".Asa am facut eu.... :D mai ales daca iti e si pofta de ceva..."Ai manca ceva....si nu stii ce"!!!

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 2 crenvusti mici de pui
  • 100g sunca de praga (prosciuto cotto)
  • 1 ceapa mica
  • 1/2 de ardei rosu
  • sare
  • piper
  • 6lg ulei de masline
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta Rapida:

Am incins o tigaie cu ulei.Am taiat crenvusti rondele si prosciuto cotto l-am taiat fasii si le-am pus la prajit.

Am pus ceapa si ardeiul tocat marunt si am lasat la foc mic cu capac,pentru 10 minute,pana s-a inmuiat.

Am batut ouale bine cu putina sare si piper.Si le-am pus in tigaie,peste ceapa,ardei,crenvusti si prosciuto.

Am lasat sa se rumeneasca bine,la foc mic,am intors-o si am lasat si cealalta parte sa devina aurie si am scos pe farfurie.

Pofta buna!!!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta Rapida" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

Bya Ralu 1

05.03.2014, 21:02

bun

mihaelar63 1

06.03.2014, 02:12

Bun !!!

Alina26 1

06.03.2014, 12:21

multumesc fetelor pentru apreciere!!!!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rulouri cu brânză feta și spanac - Savuroase și ușor de făcut

ieri la 07:19

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

pe 03.11 la 10:41

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]